Atlanta slavila, Bogdanović najbolji: Senka pala na meč zbog sukoba Bogdana i trenera

Reagovali i drugi igrači

02.04.2024. 08:26
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović i trener Atlante Kvin Snajder-660ba51e37263.webp Foto: AP Photo/Nam Y. Huh/Tanjug

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je i ovog puta bio najefikasniji igrač  Atlante, ali ovog puta su Hoksi su slavili na gostovanju u Čikagu 113:101. Međutim, nije meč završio sa osmehom na licu jer je ušao u sukob sa trenerom Kvinom Snajderom. 

Kapiten reprezentacije Srbije imao je skoro savršeno šutersko veče. Ubacio je 20 poena, a iz igre je šutirao 6/7. Pogodio je obe trojke, a bio je uspešan u svih šest pokušaja sa linije slobodnih bacanja. Imao je i četiri skoka i šest asistencija.

Međutim, duel je obeležila rasprava između Bogdana i trenera Hoksa u samom finišu. U jednom trenutku je delovalo da su na ivici fizičkog sukoba.

Snajder je nešto rekao Bogdanovića, što je ovoga razbesnelo pa je bacio vodu o parket i pomerio se sa klupe. Tu se nije završilo jer se nekoliko trenutaka kasnije Bogdan uneo treneru u lice i nešto mu govorio, dok su saigrači pokušali da ga smire.

Posle meča i Bogdan i Snajder su pokušali da smire situaciju.

"Mi se konstantno raspravljamo, što znači da je obojici stalo. Kvin je na mojoj strani, bodri me cele godine. Ovo su neke normalne stvari", rekao je Bogdanović.

I trener Atlante Hoksa je govorio u pomirljivom tonu.

"Bogi je bio sjajan, a naši odnosi su odlični. I više od toga. Oduševljen sam kako je igrao, bio je sjajan i u odbrani. Nije mogao da bude efikasniji na obe strane terena - izjavio je Snajder.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()