Atlanta slavila u gostima: Bogdanović napustio teren pre kraja meča

Srpski bek je automatski otišao u svlačionicu

18.03.2024. 08:36
  • Podeli:
Bogdan Bogdanovic-65f7ede9687fb.webp Foto: AP Photo/Craig Mitchelldyer/Tanjug

Košarkaši Atlanta Hoksa 110:93 pobedili su u gostima Los Anđeles Kliperse rezultatom 110:93 u prvenstvenoj utakmici NBA lige. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je u trijumfu učestvovao sa 11 poena, pet skokova i četiri asistencije, ali nije bio na terenu do kraja utakmice.

Bek Atlante je u poslednjoj četvrtini iz nepoznatog razloga otišao u svlačionicu.

Mediji u SAD pišu da je Bogdanović zamenjen sedam minuta pre kraja utakmice i da su iz kluba poručili da će da bude podvrgnut pregledima, mada nikome nije bilo jasno šta se desilo - kao i koja potencijalna povreda je u pitanju.

Najbolji u timu Atlante bili su Dežonte Mari sa 21 i Deandre Hanter sa 20 poena.

Najefikasniji u timu Los Anđeles Klipersa bili su Kavaj Lenard sa 28 i Pol Džordž sa 26 poena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()