Bili Beron operisan, termin povratka na teren još nepoznat

Osvojio je titulu prvaka Italije sa Armanijem

27.06.2023. 10:16
  • Podeli:
Bili Beron-639c3b2f34247.webp Foto: Profimedia

Uzeo je titulu, proslavio je i otišao na operaciju. Bili Beron (32) je odmah, po završetku sezone i osvajanju italijanskog prvenstva sa Armanijem, podvrgnut hiruškom zahvatu na desnom laktu i za sada je nepoznat datum njegovog povratka na teren uprkos letnjoj pauzi. 

Klub iz Milana je izdao ovim povodom zvanično saopštenje bez konkretnih odrednica termina, ali će Baron, prema svemu sudeći, propustiti početak sezone 2023-24.

"Olimpija Milano saopštava da je Bili Baron podvrgnut operaciji desnog lakta. Operaciju, koja je bila zakazana pre nekoliko nedelja, izveo je prof. Pederzini uz prisustvo ortopedskog hirurga kluba dr Kazalinija. U narednim danima, igrač će započeti svoj program fizioterapeutskog oporavka kako bi se spremio za narednu sezonu".

Uprkos borbi sa povredom krajem sezone 2022/23, Baron je prosečno postizao 10,7 poena za 21 minut po utakmici u finalnoj seriji protiv Virtus Bolonje. Imao je preko 38 nastupa u italijanskom prvenstvu tokom sezone 2022/23, a statistika pokazuje da je upisivao 11,6 poena, 2,5 skokova i 2,4 asistencije po meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()