Bivši NBA igrač prozvao Rajakovića: Sa takvim naglaskom pusti pomoćnika da priča

Recite nam sledeći put da ni ne dolazimo na utakmicu, rekao je trener Toronto Reptors

12.01.2024. 13:14
  • Podeli:
Tan2023-12-2803451835_1 darko rajaković AP PhotoAlex Brandon-659ea6ec1c39f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Trener Toronto Reptorsa Darko Rajaković kažnjen je sa 25.000.000 dolara zbog žestokog kritikovanja sudija posle utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa. Reptorsi su izgubili sa 132:131, a srpski trener je nakon utakmice bio besan na činjenicu da su Lejkersi imali mnogo više dosuđenih prekršaja od Toronta.

So na ranu dodao je nekadašnji NBA igrač i drugi pik na draftu Ivan Tarner, koji je na društvenim mrežama komentarisao da je Rajaković trebalo da pusti svog pomoćnika da priča na konferenciji za medije zbog naglaska koji ima. Tarnera su kritikovali zbog te opaske, ali ona jeste ugledala svetlost dana. 

Printscreen/Intagram/EvanTurner

Što je Rajaković rekao o sudijama?

"Ovo što se dogodilo je nečuveno, potpuno sr**e, sramota. Sramota za sudije, sramota za ligu da je ovo dopustila, 23 slobodna bacanja za njih, a dva za nas u zadnjoj četvrtini", počeo je Rajaković svoj izliv nezadovoljstva.

"Kako igrati utakmicu? Razumem poštovanje prema Ol star igračima i sve to, ali i mi imamo zvezde u ekipi. Kako je moguće da Barns, koji je Ol star kalibar, svaki put punom snagom ide u reket, bez pokušaja da odglumi prekršaj, dobije dva bacanja na celoj utakmici? Kako je to moguće? Kako ćete mi to objasniti?

Ako su oni morali da pobede recite nam to odmah pa nećemo ni doći na utakmicu sledeći put, samo im dajte pobedu. Ovo nije bilo pošteno. I ne događa nam se prvi put. Barns će biti Ol star i lice NBA lige, a ono što se događa celu sezonu - dosad sam se suzdržavao - potpuno je sranje".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()