Bodiroga o Jokićevom odnosu prema Srbiji: Mi nismo tako razmišljali

Legendarni košarkaš se osvrnuo na vreme kada je on nosio dres nacionalnog rima

30.05.2024. 12:37
  • Podeli:
jokić mvp AP PhotoDavid Zalubowski tanjug-664457a70f7bc.webp Foto: AP PhotoDavid Zalubowski Tanjug

Legenda naše košarke, Dejan Bodiroga, otvoreno je govorio za medije o odnosu Nikole Jokića prema dresu reprezentacije Srbije.

On je uporedio vreme kada je on nosio dres nacionalnog tima sa aktuelnom situacijom u reprezentativnoj košarci.

"Reprezentacija je napravila sjajan rezultat na Svetskom prvenstvu prošle godine. Trener Pešić i svi reprezentativci odradili su sjajan posao, i to bez Nikole Jokića. Ako bude igrao, bićemo još jači, ali treba pohvaliti momke koji su bili na Mondijalu. Košarka je timski sport, tim je uvek najvažniji, a pojedinac se uvek izdvoji. Što se tiče mene i moje generacije, uvek je bila privilegija da se nosi dres nacionalnog tima", rekao je on i dodao:

FOTO: EUROLIGA

"Danas, svako ima svoj odnos prema reprezentaciji. Drugačije je vreme, kod nas se nije postavljalo pitanje igranja ili neigranja. Uopšte nismo razmišljali na taj način. Poštujem svačiju želju i stav, ali igranje za reprezentaciju je najlepša moguća stvar. Klub je jedno, a reprezentacija nešto sasvim drugo", izjavio je Bodiroga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()