Bogdanović dvocifren, Atlanta prekinula pobednički niz

Domaćina su do trijumfa u NBA ligi predvodili Derozon i Vučević

24.01.2023. 07:53
  • Podeli:
Atlanta Čikago-63cf80731f728.webp Foto: AP Photo/Charles Rex Arbogast/Tanjug

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdaović postigao je 11 poena u porazu svoje ekipe Atlanta Hoksa na gostovanju Čikagu sa 111:100, u nastavku NBA šampionata.

Bogdanović je za 33 minuta na terenu zabeležio i jedan skok i četiri asistencije, a najefikasniji kod Atlante bio je Trej Jang sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 13 asistencija.

U pobedničkom sastavu Čikaga Deman Derozone postigao je 26 poena, a zapažen učinak imao je crnogorski košarkaša Nikola Vučević sa 14 koševa, 17 skokova i sedam asistencija.

Atlanta sada ima skor po 24 pobede i poraza, a Čikago 22:24.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()