Bogdanović pokidao i izgubio: Atlanta ne pronalazi rešenje

Micić slavio, uz veliku minutažu i slabu partiju

13.02.2024. 10:21
  • Podeli:
Bogdan Bogdanovic-65cb34701e519.webp Foto: AP Photo/Alex Slitz/Tanjug

Košarkaši Čikaga pobedili su u gostima Atlantu rezultatom 136:126. 

Kod gostiju, najbolji su bili Demar Derozan i Ajo Dosunmu, koji su postigli po 29 poena, dok je crnogorski košarkaš Nikola Vučević zabeležio 24 poena i 11 skokova.

U ekipi Atlante najefikasniji je bio srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je za 27 minuta na terenu postigao 28 poena i imao četiri skoka i dve asistencije. Deandre Hanter je postigao 23 poena za Atlantu, dok je Tre Jang ubacio 19 poena uz 14 uhvaćenih lopti.

Dobra minutaža i slab učinak Vase Micića

Košarkaši Šarlota pobedili su na svom terenu Indijanu rezultatom 111:102. 

U pobedničkom timu najbolji je bio Grent Vilijams, koji je postigao 21 poen. Majls Bridžis je ubacio 20 poena i imao je 10 skokova. Srpski košarkaš Vasilije Micić proveo je na terenu 21 minut, a za to vreme je zabeležio dva poena, tri skoka i četiri asistencije. Kod gostiju, istakao se Majls Tarner sa 22 poena, dok je Aron Nejsmit dodao 21.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()