Bogdanović šuterski raspoložen: Atlanta bez šanse u Finiksu

I pored odličnog starta, Hoksi nisu mogli da pariraju do samog kraja

22.03.2024. 08:04
  • Podeli:
bogdanović-65fd2d8ee04c6.webp Foto: AP Photo/Ashley Landis

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović upisao je 16 poena, tri skoka i dve asistencije u porazu Atlanta hoksa od Finiks sansa 128:115.

I pored odličnog starta, Hoksi nisu mogli da pariraju do samog kraja.

Atlanta je vrhunski započela meč sa prednošću 37:30 posle prvih 12 minuta. Zatim su domaćini preuzeli kontrolu i uz povremene padove održavali vođstvo, Meč je prelomila poslednja deonica, koju su Sansi dobili 32:22.

Devin Buker je bio najefikasniji kod pobednika sa 30 poena, Erik Gordon ga je pratio sa 21, a Kevin Durent sa 19 poena.

Dežonte Mari je bio na pragu tripl-dablasa 29 poena, 10 asistencija i devet skokova. Deandre Hanter je ubacio 22 poena.

Bogdan Bogdanović je imao vrlo dobro šutersko izdanje za tri - 4/7, dok je za dva bio na dva pogotka iz sedam šuteva. Završio je sa 16 poena za 36 minuta na parketu.

Sansi su osmi na Zapadu sa 41-29, dok su Hoksi 10. na Istoku sa 30-39.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()