Bogdanović sve duže na terenu: Iz daljine sve češće precizan

29. uzastopna utakmica u kojoj je Bogdanović ubacio bar jednu trojku

01.12.2023. 09:51
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović-65699e96db760.webp Foto: AP Photo/Darren Abate/Tanjug

Košarkaši Atlante pobedili su San Antonio 137:135, što im je deveti trijumf od početka sezone.

Srpski košarkš Bogdan Bogdanović imao je još jedno dobro izdanje. Bek Hoksa je za 32 minuta na terenu ubacio 14 poena (5/10 šut iz igre, 2/4 za tri poena), uz tri aistencije, dva skoka i dve ukradene lopte.

Bila je ovo 29. uzastopna utakmica u kojoj je Bogdanović ubacio barem jednu trojku, a 13. u nizu u kojima je imao dve i više pogođenih trojki.

Dabl-dabl Janga i Vembanjama

Hoksi su na gostovanju do važne pobede došli na krilima Treja Janga, koji je fenomenalu partiju krunisao dabl-dabl učinkom od 45 poena (15/29 iz igre) i 14 asistencija, uz to je u finišu meča izborio i faul u napadu koji je riješio pitanje pobjednika.

Podrška im je bio Dežante Marej, koji je postigao 24 poena.

U redovima Sparsa Džeremi Sohan je ubacio 33 poena, osam skokova i šest asistencija, dok je Devin Vasel dao 25 poena.

Keldon Džonson je imao učinak od 22 poena i 11 skokova, dok je Viktor Vembanjama zabeležio dab-dabl od 21 poena i 12 skokova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()