Bomba stigla iz Španije: Partizan Musi ponudio više nego Real Madrid

Real Madrid se tek sprema da Musi ponudi novi jači ugovor

02.02.2024. 09:32
  • Podeli:
Džanan Musa_Profimedia-1664539470219.webp Foto: Profimedia

Španski portal "Defensa central", inače blizak Real Madridu, objavio je vest i napravio zemljotres - Džanan Musa (24) je dobio velikodušnu ponudu od Partizana da na kraju sezone pređe među crno-bele. 

Reprezentativcu Bosne i Hercegovine ove godine odlično ide na parketu, ali njegov ugovor sa Real Madridom ističe na leto 2024. pa su crno-beli prvi stali u red za njega. 

Portal tvrdi da je Partizan spreman da udvostruči trenutnu platu koju Musa trenutno ima u Madridu (milion evra). Partizan Džananu nudi dva miliona i ugovor na tri sezone, što bi značilo da je ukupna ponuda šest miliona evra.

Prija mu interesovanje, ali čeka se Real

Real Madrid se tek sprema da Musi ponudi novi jači ugovor, ali on i dalje ne bi bio ni blizu onoga što mu nude crno-beli. Spreman je Real da ponudi 1,5 milion evra godišnje i ugovor na tri ili četiri godine.

"Trenutno nema odgovora od Muse. Prija mu interesovanje Partizana, ponuda koja je stigla ogromna je i ona ga je iznenadila, ali mu se ne žuri. Njegov prioritet, kažu ljudi oko njega, i dalje je obnavljanje ugovora sa Real Madridom", piše "Defensa central".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()