Bonga o saradnji sa Obradovićem: "Radio sam sa Trinkijerijem, nema problema"

Meč protiv Bajerna će za njega biti poseban

15.10.2024. 16:50
  • Podeli:
isak bonga Dusan MilenkovicATAImages-66e9770467692.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Za košarkaša Partizana Isaka Bongu meč protiv Bajerna će biti poseban. Kao što je poznato, on je u redove crno-belih došao upravo iz nemačkog kluba.

Bonga je za sajt Bajerna otkrio svoje prve impresije iz Beograda od kada je stigao u Partizan.

"Živim na četiri minuta od hale, ne mogu da se žalim”, rekao je Bonga.

O saradnji sa najtrofejnijim evropskim trenerom, Željkom Obradovićem je rekao:

"Radio sam sa Trinkijerijem pre, tako da nema problema. Ovde je drugačije, status košarke je izuzetno visok u Srbiji. Navijači ovde imaju entuzijazam fudbalskih navijača, ali dolaze na košarku. Velika je stvar ovde. Prepoznaju me na ulici, iako više ne farbam kosu. Mislim da sam sada završio s tim", zaključio je Bonga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()