Borac iz Čačka izborio mesto u ABA ligi i naredne sezone

Borac je izborio opstanak u ABA ligi serijom 2:1 u pobedama

02.05.2023. 20:44
  • Podeli:
kos-i-lopta-foto-slavko-midzir-pixsell.jpg

Košarkaši Borca igraće i naredne sezone u ABA ligi, pošto su u Čačku pobedili ekipu Heliosa sa 97:67 (22:19, 14:13, 36:9, 25:26) u trećem meču baraža za opstanak u regionalnom takmičenju.

Borac je izborio opstanak u ABA ligi serijom 2:1 u pobedama.

Najefikasniji u ekipi Borca bio je Hanter Hejl sa 30 poena, dok je Diante Boldvih ubacio 24. Kod gostiju, najbolji je bio Ostin Luk sa 17 poena.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()