Braun emotivan: Olimpijske igre su moj najveći uspeh u karijeri

On je proveo pet sezona u NBA ligi

08.07.2024. 13:10
  • Podeli:
lorenco braun, 4 april 2024 - profimedia-6623d8c6d41ca.webp Foto: Profimedia

Španski reprezentativac Lorenzo Braun sa svojm ekipom je obezbedio plasman na Olimpijske igre u Parizu. On je nakon plasmana istakao koliko njemu plasman u Pariz znači.

"Čoveče, osećaj je sjajan. Najbolji sportisti na svetu idu na Olimpijske igre. Ne može svako da se nađe tamo. Osećaj je nerealan", rekao je Braun i dodao:

"Kao što sam rekao, ovo ću shvatiti kao blagoslov, na svakom koraku ovog puta i nastaviću dalje".

Braun je proveo  pet sezona u NBA ligi, bio je najkorisniji igrač razvojne lige 2018. godine, osvojio je tri titule sa Makabijem i bio deo idealne i druge idealne petorke Evrolige poslednje dve sezone.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()