Braun ispričao anegdotu sa Jokićem: Pokušao sam da ga napijem, ali je obrnuo scenario

Do poslednjeg trenutka nije se znalo da li će Nikola ostati na proslavi titule

19.07.2023. 11:41
  • Podeli:
Brus Braun-64b7a8aa95e3a.webp Foto: AP Photo/Jack Dempsey/Tanjug

NBA košarkaš Brus Braun otkrio je svoje iskustvo sa Nikolom Jokićem. Doskorašnji igrač Denvera ispričao je u jednom podkastu detalje izlaska sa šampionom NBA lige i MVP-ijem finalne serije.

Braun je imao nameru i plan, ali mu je Srbin pokvario zabavu.

Do poslednjeg trenutka nije se znalo da li će Nikola Jokić ostati na proslavi i paradi povodom osvajanja prstena, Braun je imao nameru da ga napije i tako da ga zadrži na ceremoniji u Denveru. Međutim, to mu nije pošlo za rukom.

"Celu noć cilj mi je bio da napijem Nikolu Jokića, ali je on preokrenuo scenario i napio mene. Ima veće telo od mene, a ja o tome nisam razmišljao. Popili smo malo rakije i ja sam već bio gotov, brate. Ne, više ne pijem s njim. Naučio sam lekciju. On je drugačiji, nikad više s njim neću piti", ispričao je Braun.

Braun je iz Denvera otišao u Indijanu

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()