Bruklin šuterskom rapsodijom slomio Atlantu: Nije pomoglo ni kasno buđenje Bogdanovića

Bogdan je susret završio sa 11 poena

01.03.2024. 10:26
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović AP PhotoFrank Franklin II_Tanjug-65e195503c04d.webp Foto: AP Photo/Frank Franklin II/Tanjug

Utakmica između Atlante i Bruklina završena je pobedom košarkaša Netsa rezultatom 124:97. koji su u potpunosti kontrolisali duel od početka do kraja, a Hoksima nije pomogla ni serija Bogdana Bogdanovića koji je meč završio sa 11 poena. 

Atlanta ove sezone igra od "sjaja do očaja", a ovo drugo im se dogodilo u Bruklinu. Držali su se Hoksi u prvom poluvremenu gde su minus od 18 poena sveli na šest, ali onda su sredinom treće deonice potpuno stali i dozvolili Netsima da na kraju dođu do ubedljive pobede.

Bogdanović je u trećoj deonici ubacio devet poena, ali su mu saigrači stali. Netsi su ponovo pobegli na veliki plus, a pred poslednju deonicu Bruklin je vodio rezultatom 94:75.

Šuterski raspoloženi Netsi su pogodili 22 šuta za tri poena i lako došli do pobede. Najjefikasniji je bio Džonson sa 29 poena, dok je Šruder ubacio 23.

 Za Houkse je Marej ubacio 28, a Bogdanović je opet bio dvocifren, za 32 minuta ubacio 11 poena uz po tri skoka i asistencije.

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()