Bruno MVP Kaboklo nakon plasmana na Olimpijske igre: Bilo je ludo - najluđe u karijeri

Sjajne partije košarkaša Partizana

08.07.2024. 12:10
  • Podeli:
brazil kaboklo FIBA-6684100f26258.webp Foto: FIBA

Košarkaš Partizana i reprezentativac Brazila, Bruno Kaboklo vodio je ekipu Aleksandra Petrovića do Olimpijskih igara, pošto je u finalu protiv Letonije postigao 21 poen.

Nije bilo previše dileme u čijim će rukama završiti MVP nagrada. Zasluženo, sa prosekom 17,8 poena, 7,0 skokova, 2,0 blokade…

"Jedino što mogu je dati sve od sebe na terenu. Srećan sam što sam osvojio titulu MVP-a turnira, ali to ne bih mogao bez ekipe koju imamo i poverenja trenera u mene, tako da sam veoma srećan zbog ove grupe," Kaboklo za BasketNews.

Kada ide, onda ide – videlo se na primeru Partizanovog igrača koji je postigao koš sa više od pola terena. Naravno, uz zvuk sirene!

"To je bio najluđi šut u mojoj celokupnoj karijeri. Mislio sam da ću promašiti. Ali ušao je, bilo je jako ludo."

Brazil i Letonija su se prethodno sastali tokom Svetskog prvenstva FIBA 2023, gde je baltička nacija pobedila Južnoamerikance 104:84, čime im je odsvirala kraj na Mundobasketu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()