Budućnost se ne miri sa porazom od Zvezde: Prikazali pet sudijskih grešaka

Podgoričani kivni na sudije...

22.10.2024. 20:12
  • Podeli:
kk zvezda kk budućnost x@kkcrvenazvezda-6716a81d0d17b.webp Foto: x@kkcrvenazvezda

Košarkaši Zvezde su sinoć u derbiju petog kola AdmiralBet ABA lige, posle nekih dva i po sata koliko je trajala utakmica sa sve prekidima, savladala domaću Budućnost sa 75:73.

Međutim, Podgoričani smatraju da su ih sudije u završnici meča oštetile u nekoliko navrata.

Objavili su saopštenje, uz video snimke problematičnih situacija.

''U poslednjoj četvrtini isti film, isti režiseri. Koliko god da smo blizu pobede, jedna prepreka se ponavlja - sudije. U utakmici petog kola između plavo-belih i Crvene zvezde bilo je nekoliko očiglednih grešaka sudija koje su direktno uticale na krajnji ishod meča.

Najupečatljivije je udaranje Alena Omića u lice koje ne samo da nije okarakterisano kao nameran faul, nego nije sviran faul uopšte.

Izdvojili smo pet grešaka u poslednjih 6 minuta i 20 sekundi meča:

1.       Faul #33 nad Alenom Omićem prije nego što je Omić napravio faul u napadu (Q4 6:20)

2.       Faul #33 nad Rašidom Sulajmonom za dva bacanja (Q4 5:04)

3.       Nesportski faul #33 nad Alenom Omićem (Q4 3:28)

4.       #0 se ne oslobađa lopte nakon odvajanja od parketa sa obije noge (Q4 1:41)

5.       #31 faul nad Mekinli Rajtom u poslednjem napadu (Q4 0:08)

6.       Za kraj mało smeha. Sudije krenu da dosude faul/nesportski faul pa se u deliću sekunde predomisle'', navodi se u saopštenju.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()