Budućnost uzvraća udarac Vojinoviću: "Bavite se svojim poslom"

Meč u Morači obeležili su prekidi i incidenti

23.10.2024. 16:20
  • Podeli:
buducnost R. R.ATAImages-6718fab3c86b5.webp Foto: R. R.ATAImages

Košarkaški klub Budućnost je juče objavio saopštenje za javnost u kojima je izneo  žestoke optužbe na račun ABA lige. Posebno su izdvojili "navodne" sudijske greške u meču sa Crvenom zvezdom.

Nedugo nakon toga oglasio se i direktor ABA lige , Milija Vojinović koji je reagova na saopštenje košarkaškog kluba Budućnost posle utakmice sa Crvenom zvezdom koja je odigrana u sklopu petog kola Jadranske lige.

"Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u poslednjem meču petog kola ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima. Ali, umesto toga, baš kao Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gde se u porazima u derbijima ABA lige, krivica uvek traži u drugima. Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i pretnje sudijama, kao i verni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vređali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli", rekao je Vojinović.

Međutim, nije izostala reakcija kluba iz Podgorice.

"Na osnovu ‘ponoćnog’ saopštenja koje je Milija Vojinović uputio preko medija, ovim putem ga pozivamo da se prestane baviti prozivkama našeg kluba i ljudi koji sede u parteru, a mnoge od njih lično poznaje i da se okrene svom poslu i svojim odgovornostima.

Milija, ne uključujte se u ono čime ne treba da se bavite, prepustite nama vođenje kluba, Vaše je da regulišite suđenje i da predložite i što hitnije izmenite sudijske liste koje ćete delegirati na narednoj skupštini ABA lige.

Savjetujemo Vas, Milija Vojinoviću, sportski direktore ABA lige, posvetite se svom poslu, stvari su Vam odavno izmakle kontroli! Ne dozvolite da ste dio prljavih stvari koje se dešavaju u ABA ligi, stoji u saopštenju Budućnosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()