Čeka ih duel sa domaćinima: Amerikanci spremili iznenađenje za finale

Oni će u subotu od 21 čas boriti za zlatno odličje protiv Francuske

10.08.2024. 10:17
  • Podeli:
stiv ker, 3 avg 2024 - foto Reuters-66b5c81135f92.webp Foto: Reuters

Selektor košarkaša SAD, Stiv Ker, spremio je promenu pred finale Olimpijskih igara.

On će u subotu od 21 čas boriti za zlatno odličje protiv domaćina Francuske, a u startnoj petorci "drim tima" ćemo imati novo lice.

Reč je o Kevinu Durentu, koji je do sada imao ulogu glavnog igrača koji je sa klupe predvodio drugi nalet Amerikanaca.

Protiv Srbije je u polufinalu postigao devet poena, od čega sedam u trenucima kada se lomilo. Stigao je do ukupno 503 poena u dresu nacionalnog tima i trenutno je najbolji strelac u istorjiji i muške i ženske reprezentacije te zemlje.

On će najverovatnije zauzeti mesto Džrua Holideja, što su američki navijači pozdravili nezadovoljni petorkama sa trojicom bekova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()