Centar Partizana otvorio dušu: Morao sam da se borim protiv Željkovog uma

Kao najstariji igrač u timu rado je prihvatio ulogu mentora

20.09.2024. 10:28
  • Podeli:
brendon dejvis, Dusan Milenkovic ATAImages 13, septembar, 2024-66ed32124a1c5.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Novi centar Partizana, iskusni Brendon Dejvis, govorio je o radu sa Željkom Obradovićem. Dejvis ima ogromno evroligaško iskustvo iza sebe. Nastupao je u karijeri za Žalgiris, Milan, Barselonu, Valensiju i borio se protiv timova koje je vodio Željko Obradović, a sada konačno ima priliku da igra za najtrofejnijeg trenera.

"Igrao sam mnogo puta protiv njega i morao sam da se borim protiv njegovog uma. Sada učim od njega. Biti deo njegovog projekta... Mnogi košarkaši sanjaju da budu deo toga", rekao je u razgovoru za "Basketball sphere" Dejvis.

Kao najstariji igrač u timu rado je prihvatio ulogu mentora.

"Razgovarao sam sa momcima. Nekima je ovo prva ili druga godina preko Atlantika. Pokušavam da im pomognem da se prilagode i da im se taj period adaptacije skrati. To će pomoći ekipi na duže staze. Ja sam momak sa kojim mogu da razgovaraju, da li to bile stvari na terenu, van njega, porodični život i tako dalje. Pokušavam da budem igrač koji bih ja voleo da sam imao kada sam prvi put došao. To će napraviti razliku", ističe Dejvis.

Dejvis veruje da ovaj tim ima ogroman potencijal.

"Samo da krenemo, period prilagođavanja će biti veliki, a ovo je prvi put da vidim kompletnu ekipu na terenu. Moramo da razvijemo veze, van i na terenu. Moramo da sve uvežemo sa potrebama tima i naravno da radimo ono što trener želi", zaključio je Dejvis.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()