Čović o Pešiću: "Prave se senzacije, nisam nezadovoljan pregovorima"

Mnogo spekulacija o novom selektoru našeg tima

06.10.2024. 12:01
  • Podeli:
nebojša čović, 2 okt 2024 -  TANJUG RADE PRELIĆ (1)-66fd25ca945e0.webp Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

Iskusni stručnjak Svetislav Pešić je nedavno izjavio da je reprezentaciji Srbije potreban novi selektor, aludirajući da on ipak neće ostati na klupi našeg tima.

Međutim, danas je predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović detaljnije govorio o toj temi.

"Nisam nezadovoljan kako to ide. Neću da žurim. Vidim da se prave senzacije po medijima. Pešić su otvorena vrata. Razgovarali smo više puta. Od čega zavisi? Tu je tri sezone, prošao je razne situacije. Pešić ima 75 godina i poštujem ono što je izjavio. Ali milsim da je put otvoren, vrata su mu otvorena", rekao je Čović i dodao za TV Prva i nastavio:

"Mi nemamo nijednu zlatnu medalju od kako smo Srbija. Imamo srebrne i brozane medalje. Iduće godine je Evropsko prvenstvo, to bi mogao da bude novi izazaov. Ali pustimo da to sve ide. Ne pravimo senzacije. Videće se ko je dobronameran i zlonameran, iako je to svakako vidljivo", rekao je Čović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()