Čović otkrio šta se desilo sa Mirotićem: Pitali smo njegovog tasta, a odgovor dobili od Nikole

U korektnim smo odnosima ostali, kaže predsednik Crvene zvezde

22.02.2024. 10:07
  • Podeli:
Tan2022-12-2618400691_1 Nebojša Čović Vladimir Sporčić-63a9e3e5a929b.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović oduvek važi za osobu koja je mnogo dobro informisana, o svakom događaju, u svakom trenutku. Ovog puta je predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, tokom gostovanja u podkastu "Kod Luke i Kuzme", otkrio šta se zaista dogodilo sa propalim transferom Nikole Mirotića u Srbiju. 

"Mi smo Mirotića zvali, u maju mesecu. Ja sam ga lično zvao, prvo njegovog menadžera, pa njegovog tasta. Onda smo se lično čuli i on je rekao da će razmisliti nekoliko dana. Čovek je razmislio i javio da to nije to", rekao je Nebojša Čović.

Priča je "začinjena" detaljima.

"Pominjali smo na koliko godina hoće ugovor, jednu plus dve, plus tri. Ja njega poznajem, on je generacija mog sina, znam ga odmalena. Rekao nam je da nije to to, ne govoreći ni gde će, ni šta će. Tu se završilo. Sve ovo ostalo, ubacivanje političara, pa crkva, pa svetost patrijarh...", govori Čović.

Zvezda je sa Mirotićem završila pregovore pre Partizana.

"Sa Mirotićem je završeno i posle toga je Partizan radio, pregovarao. Mi smo još to pipali u martu mesecu, u kontaktu bili sa tastom, njegov tast se bavi i menadžerskim poslom, Đoković mali koji je u Americi, oni su mu zastupnici. Vrlo korektan odnos imamo i taj odnos smo zadržali i sa Mirotićem".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()