Crno-beli u idealnoj poziciji: Cibona bez pola tima protiv Partizana

Košarkaši Partizana su veliki favoriti u ovom susretu

06.10.2024. 11:30
  • Podeli:
cibona kk cibona-670251bc6b55c.webp Foto: KK Cibona

Košarkaši Partizana i Cibone će se sastati u okviru trećeg kola ABA lige.

Crno-beli su veliki favoriti u ovom susretu, a Cibona će biti dodatno oslabljena.

Tim iz Zagreba su ophrvali zdravstveni problemi, pa će iz ovog susreta izostati čak šestorica košarka. To su Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zana.

Umesto njih će šansu dobiti momci iz juniorskog pogona Cibone.

"Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobiće mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA ligi: Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić, navodi se u saopštenju Cibone i zaključuje:

"Očekujemo da će mladi igrači, uprkos vanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()