Crveno-beli poželeli sreću Čoviću: "Hvala na svemu što si uradio za našu Zvezdu"

Uskoro se očekuje da klub sa Malog Kalemegdana izabere novog predsednika

01.10.2024. 17:35
  • Podeli:
nebojsa covic  Bane T. StojanovicATAImages-66f55d65094f4.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije je Nebojša Čović, što znači da je odmah morao podneti ostavku na funkciji prvog čoveka Košarkaškog kluba, Crvena zvezda.

Čović je to učinio, a sada su se oglasili i iz kluba sa Malog Kalemegdana. Oni su se zahvalili svom, sada već bivšem predsedniku i poželeli mu sreću u Košarkaškom savezu Srbije.

"Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović izabran je u utorak 01.10.2024. godine na Skupštini KSS za predsednika Košarkaškog Saveza Srbije u narednom četvorogodišnjem periodu do 01.10.2028. godine.

Predsednik UO KK Crvena zvezda Željko Drčelić želi ovom prilikom u ime celog kluba i svih Zvezdaša da čestita našem dosadašnjem predsedniku, gospodinu Nebojši Čoviću izbor na mesto predsednika Košarkaškog Saveza Srbije najodgovornije mesto u srpskoj košarci i još jednom se zahvali za sve što je učinio za naš klub!

dr Nebojša Čović je vodio naš klub 13 godina. U njegovom mandatu je prvo oporavio Crvenu zvezdu koja je bila na ivici opstanka, i postepeno podigao na nivo kluba koji je stabilan, transparentan, respektabilan u evropskim okvirima, kao i redovni učesnik Evrolige i osvajač čak 25 trofeja Srpske lige, ABA lige i Kupa Radivoj Korać!

Ovaj period računa se kao najuspešnije razdoblje u istoriji našeg kluba koji naredne godine slavi 80 godina postojanja.

Istovremeno svi zaposleni u klubu, UO, menadžment, Skupština, stručni štab, igrači i svi zaposleni, žele još jednom da se zahvale dr Nebojši Čoviću na svemu što je uradio za našu Crvenu zvezdu i požele mu puno sreće i uspeha na mestu predsednika KSS, kao i dobru saradnju sa našim klubom u narednom periodu koji je izuzetno važan za celokupnu srpsku košarku", stoji u saopštenju crveno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()