Dalasu nije mogao pomoći ni Luka Dončić, Majami blizu plej-ofa

Završio susret sa 42 poena, 10 skokova i osam asistencija

02.04.2023. 09:01
  • Podeli:
Luka Doncic_Tanjug AP-64228392953ac.webp Foto: Tanjug/AP

Na NBA parketima sinoć su odigrane samo dve utakmice, a košarkaši Majami Hita savladali su na svom terenu Dalas Maverikse rezultatom 129:122.

Majami je tako blizu plasmana u plej-of Istočne konferencije, dok je Dalas s omerom 37-41 sve dalje od poslednje pozicije koja vodi u doigravanje na Zapadu.

Džimi Batler je postigao 35 poena uz 12 asistencija, Kodi Zeler je dodao 20 poena, a Majami je prekinuo niz od tri poraza.

Luka Dončić je završio susret sa 42 poena, 10 skokova i osam asistencija, Tim Hardvej jr. postigao je 31 poen, a Kajri Ajrving je dodao 23 poena i osam asistencija za Maverikse.

Brandon Ingram je postigao 36 poena, podigavši ​​navijače na noge nizom sjajnih potez, a Nju Orleans Pelikans su pobedili Los Anđeles Kliperse 122:114.

Džonas Valankjunas je dodao 23 poena i 12 skokova za domaće koji su pobedili sedmi put u poslednjih osam utakmica za trenutno šesto mesto u Zapadnoj konferenciji.

Klipersi su doživeli drugi uzastopni poraz uprkos tome što je Kaui Leonard ubacio 40 poena, a Rasel Vestbruk 24 poena uz devet asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()