Dani visokog napona za Delije: Fudbaleri i košarkaši pozvali na "zvezdaški dan"

Miljenici navijača zovu na utakmice

16.10.2024. 16:08
  • Podeli:
Delije navijači Zvezde-65afa53714ad0.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde, u zajedničkoj video poruci, pozvali su navijače crveno-belih da im pruže podršku u petak, koji je nazvan "zvezdaški dan".

Fudbaleri će od 16 sati na stadionu Rajko Mitić dočekati Radnički iz Niša, kao uvertiru za gostovanje Monaku u Ligu šampiona, dok će košarkaši od 20 sati u Areni igrati protiv Barselone, nakon tri startne pobede u Evroligi sa željom da skor bude 4-0.

Poruku navijačima poslali su kapiteni Uroš Spajić i Branko Lazić, kao i Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić, Nemanja Radonjić i Rade Krunić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()