'Dao mi je slobodu, pokazao mi...': Jokić otvorio dušu o Dejanu Milojeviću

Na konferenciji za medije nosio je majicu posvećenu njemu

09.05.2024. 14:40
  • Podeli:
dejan milojević, golden stejt voriors - 22 nov 2023 - profimedia (2)-65b0e5f738e3a.webp Foto: Profimedia

Nikola Jokić je na konferenciji posle osvajanja novog MVP priznanja došao u majici posvećenoj Dejanu Milojeviću, a istakao je da mu je preminuli stručnjak dao slobodu i pokazao smernice u karijeri.

Nikola Jokić je po treći put u karijeri proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone NBA lige.

Na konferenciji za medije pričao je o Dejanu Milojeviću u za kojeg je igrao u Megi, u majici posvećenoj njemu.

"Ovu majicu nosim skoro pa svaki dan, posebno kada sam na treninzima. Deki je čovek koji mi je dao slobodu, pokazao mi je kako bi trebalo da radim neke stvari, da treniram, da se ponašam. Verovao je u mene i ja samo mogu da mu se zahvalim na tome".

Denver nagetsi igraju drugu rundu plej-ofa protiv Minesote, a rezultat u seriji je 2:0 za Timbervulvse.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()