Davidovac i Kalinić nakon poraza: Znali smo da je Dubai dobar, igrali smo lošu odbranu

Zvezda je na startu nove ABA sezone izgubila od Dubaija

22.09.2024. 21:39
  • Podeli:
kk zvezda kk dubai aba liga y@kkcrvenazvezda-66f0724c68d66.webp Foto: x@kkcrvenazvezda

Očekivali smo težak meč, znali smo da imaju kvalitetne igrače, sa iskustvom iz Evrolige i NBA lige, rekao je košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac posle poraza od Dubaija (86:84) na startu nove ABA sezone.

"Dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli da pobedimo. Mislim da nismo igrali dobru odbranu. Igrali smo u serijama, na momente, uspevali smo da stignemo veliku razliku, ali nismo nastavljali ubistom ritmu i izgubili smo", istakao je Davidovac Tanjugu.

I Nikola Kalinić je pohvalio ekipu Dubaija.

 "Videlo se da znaju šta hoće, dobar domaći teren. Mi smo loše počeli, kasnije smo se malo pokrenuli, rastrčali, ali bilo je kasno", rekao je Kalinić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()