Delije se oglasile pred meč Evrolige: Imaju poruku za navijače Zvezde

Utakmica protiv Panatinaikosa od onih koja se ne propušta

19.03.2024. 17:19
  • Podeli:
delije derbi navijači zvezda-6597087aa851f.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Navijači Crvene zvezde pozvali su pristalice crveno-belih da u velikom broju dođu na meč 30. kola Evrolige protiv Panatinaikosa, a utakmica u "Štark areni" je na programu 20. marta od 20 časova.

"Sutra dočekujemo Panatinaikos, 'zastraneli' deo grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima. Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se, jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba", navodi se u saopštenju navijača "crveno-belih".

Šampion Srbije i osvajač Kupa Radivoja Koraća do kraja Evrolige ima na rasporedu još pet utakmica, od toga tri u Beogradu. 

Pored Panatanaikosa, 22. marta u glavni grad Srbije dolazi Virtus, dok Olimpijakos stiže 4. aprila.

"Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub", dodaje se u saopštenju navijača Crvene zvezde. 

Zvezda se nalazi u donjem delu tabele Evrolige u društvu sa Albom i Asvelom. Crveno-beli zauzimaju 16. mesto sa 10 pobeda i 19 poraza.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()