Delije spremaju osvajanje Beogradske arene: Mogu li crveno-beli da sruše rekord Partizana?

Crno-beli su u prvom kolu protiv Borca imali 18.302 navijača

28.09.2024. 12:35
  • Podeli:
Tan2023-10-2523122095_6 delije zvezda navijači AP PhotoMatthias Schrader-6539f8b514d66.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč drugog kola ABA lige protiv Mornara od 18 časova u Beogradskoj areni. Ovo će biti prva ovosezonska utakmica na domaćem terenu za crveno-bele, a navijači pripremaju spektakl.

Naime, prodato je 11.000 karata, a ulaz na nivo 400 će biti besplatan, tako da se očekuje da hala bude gotovo puna.

Partizan je u prvom kolu protiv Borca imao 18.302 navijača, a crveno-beli očekuju sličnu posetu.

Ovo je bio rekord kada je otvaranje ABA lige na domaćem terenu u pitanju i još jedan dokaz koliko se Beograd uželeo košarke.

Podsetimo, Crvena zvezda je u prvom meču u Dubaiju poražena od istoimenog kluba rezultatom 86:84, a imaće priliku za prvu pobedu u sezoni protiv nejakog Mornara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()