Denver razbio Feniks, Jokić se, ponovo, igrao košarke

Aktuelni MVP nezaustavljiv protiv Sunsa

02.05.2023. 08:22
  • Podeli:
Nikola Jokić_Foto Tanjug_AP Photo_Abbie Parr-6443d216b40c7.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Abbie Parr

Košarkaši Denvera pobedili su kod kuće, u "Bol areni" ekipu Fenisk Sansa sa poveli 97:87 i sa 2:0 u polufinalu Zapadne konferencije.

Nagetsi su tako stigli do velike prednosti uoči selidbe serije u Arizonu, a ponovo je nerešiva enigma za Sanse bio sjajni Nikola Jokić.

Aktuelni MVP NBA lige je pružio maestralnu partiju i upisao novi dabl-dabl učinak, ubacivši 39 poena (šutirao 17/30 iz igre, od toga trojke 2/6), upisao uz to 16 asistencija uz pet skokova.

Kod Sansa najbolji su bili Buker sa 35, odnosno Durant sa 24 poena.

Nikola Jokić i Denver će posle dva uvodna meča u svojoj dvorani odigrati dva naredna u Arizoni. Tamo su dueli na programu 5. i 7. maja po lokalnom, što će biti rana zora 6. i 8. maja po srednevropskom vremenu (u subotu od četiri, pa u ponedjeljak od dva sata).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()