Denver ubedljivo savladao Čikago, Jokić 14 asistencija

Denver je ovim trijumfom preuzeo prvu poziciju

14.11.2022. 08:29
  • Podeli:
Tan2022-11-14_31942315_1 Nikola Jokić Denver Nagets Čikago Buls AP PhotoPaul Beaty-1668410990461.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Paul Beaty

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su ekipu Čikago Bulsa u gostima sa 126:103, a Nikola Jokić je za 28 minuta postigao osam poena, imao 14 asistencija i šest skokova.

Jokić je iz igre šutirao samo četiri puta i uvek bio precizan, a najbolji strelci kod Denvera bili su Majk Porter Junior sa 31 i Džemal Marej sa 23 poena.

Domaću ekipu predvodili su Zek Levin sa 21, Demar Derozan sa 16 i Patrik Vilijams sa 15 poena, dok je Nikola Vučević ubacio devet poena i imao šest skokova za 23 minuta na terenu.

Denver je ovim trijumfom preuzeo prvu poziciju u Zapadnoj konferenciji NBA lige, sa devet pobeda i četiri poraza.

Čikago je na skoru 6:8.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()