Dobra vest za Amerikance pred Olimpijske igre: Durant se oporavio od povrede lista

Amerikanac je preskočio dve prijateljske utakmice i pobede SAD u Abu Dabiju, protiv Australije (98:92) i Srbije (105:79)

19.07.2024. 16:57
  • Podeli:
klevin durant, 10 jul 2024 - profimedia-0889100718-669a7e9c84456.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Kevin Durant oporavio se od povrede lista i igraće za Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Parizu.

Durant je danas u Londonu počeo da trenira zajedno sa ostatkom ekipe, a snimci sa treninga ekipe selektora Stiva Kera pokazali su da je povreda lista košarkaša Feniksa prošlost.

Durant je preskočio dve prijateljske utakmice i pobede SAD u Abu Dabiju, protiv Australije (98:92) i Srbije (105:79), ali će ipak biti spreman za prvi meč na Olimpijskim igrama, protiv izabranika Svetislava Pešića, 28. jula od 17 i 15 u Lilu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()