Dobrić: Od prvog trenutka se osetila atmosfera od prošle godine

Reprezentativci srećni zbog početka priprema

24.06.2024. 20:15
  • Podeli:
Ognjen Dobrić-64ef038d7a363.webp Foto: fiba.basketball

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić rekao je danas da se od prvog trenutka okupljanja ekipe osetila atmosfera od prošle godine kad su "orlovi" osvojili srebro na Svetskom prvenstvu.

"Od prvog trenutka se osetila atmosfera od prošle godine. Nadam se da će momci koji nisu bili tu da isprate to. Da probamo da ponovimo uspeh", rekao je Dobrić.

Košarkaš Virtusa je svestan da su Olimpijske igre mnogo kvalitetnije od Svetskog prvenstva. 

"Na Olimpijskim igrama učestvuje samo 12 ekipa. Sigurno da je kvalitet na najvećem mogućem nivou. Osim Amerikanaca, nema favorita, niko tu nije u velikoj prednosti. Mislim da moramo od prve utakmice da igramo najbolje što možemo. Jedan kiks može da poremeti čitavo takmičenje", dodao je Dobrić.

Na kraju je usledilo pitanje o fudbalskoj reprezentaciji Srbije. 

 "Pratimo sve, gledamo. Nadamo se da će u odlučujućoj utakmici biti najbolji. Nadamo se prolasku u osminu finala. Neka bude 1:0", zaključio je Dobrić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()