Dobro se slažu Real i Kampaco: Argentinac bolji od ostalih u Evroligi

Na meču protiv Virtusa imao je dabl-dabl učinak

11.11.2023. 14:59
  • Podeli:
Fakundo Kampaco-654f888e0da0a.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco najkorisniji je igrač 7. kola Evrolige, objavilo je elitno košarkaško takmičenje.

Argentinac je u pobedi španskog kluba, koji je inače jedina neporažena ekipa, protiv Virtusa iz Bolonje 100:77 upisao 18 poena, 11 skokova, šest skokova i tri ukradene lopte. Ove brojke su mu donele indeks korisnosti 39 i MVP priznanje kola.

Na drugom mestu ostao je košarkaš Fenerbahčea Najdžel Hejz Dejvis sa indeksom korisnosti 35, treći je košarkaš Panatinaikosa Dinos Mitoglu sa indeksom 30, dok su sa indeksom korisnosti 28 na četvrtom, petom i šestom mestu centar Reala Valter Tavares, krilni centar Baskonije Čima Moneke i krilo Efesa Vil Klajburn.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()