Dogovor postignut: Plavšić u Zvezdi

Centar Mege pojačaće tim sa Malog kalemegdana

08.05.2024. 14:51
  • Podeli:
Uroš Plavšić-661501e61b69f.webp Foto: ABA liga/Ivica Veselinov

Uroš Plavšić biće prvo pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu.

Kako prenosi Meridan sport, crveno-beli i centar Mege postigli su načelan dogovor.

Dodaje se da je ostalo je još samo da se po završetku sezone ozvaniči saradnja.

Plavšić, koji ima 25 godina zablistao je ove sezone u timu Marka Baraća, gde je u ABA ligi prosečno postizao 15,4 poena i 7,7 skokova i takvim partijama zavredeo je interesovanje kluba sa Malog Kalemegdana.

Mladi centar nije igrao protiv Crvene zvezde u polufinalu regionalnog takmičenja zbog povrede, crveno-beli su finale ABA lige izborili nakon što su eliminisali Megu posle dva meča.

U borbi za trofej, ekipa Janisa Sferopulosa igraće protiv boljeg iz duela Partizan - Budućnost, gde se će majstorica odlučiti drugog finalistu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()