Dok se Srbija sprema za Pariz, Nedović uživa na odmoru: Podelio sliku, javio se Kampaco

Miljenik Zvezdinih navijača uživa na zasluženom odmoru

08.07.2024. 14:52
  • Podeli:
Tan2023-07-2417363469_2 nemanja nedovic jadranka ilic-64be9edbccbde.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Košarkaška reprezentacija Srbije se sprema za Olimpijske igre u Parizu. Sjajna atmosfera vlada među "Orlovima" što potvrđuju i snimci sa treninga.

Za to vreme, momak koji je doneo dosta radosti srpskom nacionalnom timu, košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović uživa na zasluženom odmoru u Crnoj Gori. On se nalazi u društvu bivšeg igrača crveno-belih, Tadije Dragičevića.

On  je postavio fotografiju na Instagramu zajedno sa njim uz simbol beskonačnosti, a u komentarima se javio Fakundo Kampaco.

"Probaću da stavim taj filter na moju sledeću sliku", napisao je Argentinac, a Neda mu je odgovorio emotikonom srednjeg prsta.

Nema dileme, srpski i argentinski košarkaš su postali veliki prijatelji u periodu kada je as Real Madrida nastupao za crveno-bele.

Takođe, ono što je sigrno jeste da će Nedović iz svog doma navijati za Srbiju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()