Đoković ne prekida tradiciju još od 2010. godine: Poruka iz Njujorka poslata košarkašima

Da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili, oni su u mojim očima već postigli ogroman uspeh, kaže Novak

10.09.2023. 12:00
  • Podeli:
Tan2023-09-0522351818_4 novak djokovic AP PhotoSeth Wenig-64f7921f7816b.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Svake četiri godine, kada se igra Svetsko prvenstvo u košarci, Novak Đoković iz Njujorka šalje podršku košarkašima Srbije. To je postalo tradicija još od 2010. godine i Mundobasketa u Turskoj. 

Svoj običaj najbolji teniser sveta nije propustio da obavi ni ovog septembra. U danu kada on igra finale Ju Es opena, a Plavi se u Manili bore za zlato i odlazak na vrh sveta, Nole je poslao poruku svom drugaru Bogdanu Bogdanoviću i njegovim saigračima: 

"Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na ceo košarkaši tim. Iz sveg srca navijam kao i cela moja porodica i moj tim i celo okruženje, pratimo, možda ću u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i kad igraju prvo uzmem telefon u ruke kada se probudim da vidim šta su uradili", istakao je Đoković.

Dodaje da zna da će košarkaši Srbije u nedelju ići na pobedu i na osvajanje Mundobasketa.

"Cela nacija je iza njih. Malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili, oni su u mojim očima već postigli ogroman uspeh. Ja znam kakvi su oni pobednici, pre svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedelju bude dva od dva za Srbiju", zaključio je Đoković.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()