Đoković pružio podršku Nedoviću zbog uvreda u Morači: "Dirigent diriguje"

Ružne scene u Podgorici obiše su svet

22.10.2024. 19:00
  • Podeli:
djokovic-66917cc658c52.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali

Juče je odigrana utakmica ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde. Slavili su crveno-beli, ali meč su obeležile ružne scene, pre svega zbog vređanja Nemanje Nedovića i njegove porodice.

Bek crveno-belih je trpeo tokom meča gnusne uvrede vezane za njega i njegovu suprugu Minu, ali uspeo je  uzvrati na najbolji način.

Postigao je 24 poena, odveo Zvezdu do nove pobede, a nakon meča su mnogi bili zgroženi ponašanjem publike u Morači.

Ovom prilikom oglasio se i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković koji je na svoju Instagram priču objavio snimak iz Morače gde se vidi kako Nedović stoički reaguje na uvrede. 

Košarkaš Zvezde je to uradio u Đokovićevom stilu, on je dirigovao na uvrede baš kao što to radi i Novak.

"Dirigent diriguje, podrška za brata", objavio je slavni tenser čime je pružio podršku miljeniku Zvezdinih navijača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()