Dončić i Irving imali zajedničku premijeru: Uprkos porazu ima razloga za radost

De'Aron Foks je predvodio Sakramento Kingse

12.02.2023. 09:31
  • Podeli:
Kajri Irgving i Luka Dončić-63e8a3f4b75a5.webp Foto: AP Photo/José Luis Villegas/Tanjug

Od kada je Kajri Irving trejdovan u Dalas svi su čekali njegovu saradnju pod obručima sa Lukom Dončićem. Dogodila se - protiv Sakramento Kingsa i uprkos porazu Maveriksa u produžetku (133:128) dvojac Džejsona Kida pokazao je da je obećavajući tandem za budućnost - 55 poena upisali su Irving i Dončić, sa odličnom raspodelom uloga i odgovornosti.

Luka Dončić se vratio posle povrede i postigao 27 poena, 9 skokova i 5 asistencija, iako je odsustvo uzelo danak pa je između poslednje četvrtine i produžetka postigao samo dva poena. Novajlija u timu Kajri Irving je upisao 28+5+5, borio se sa De'Aronom Foksom u poslednjim posedama i nastavlja da igra sa punim samopouzdanjem.

Tim Dalasa nije uspeo da zatvrši utakmicu u svoju korsit. De'Aron Foks je predvodio Kingse sa 26 poena i bio najkorisniji u timu kada se rezultat lomio. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()