Dončić igra kao MVP: Dalas predvođen Slovencem ubedljiv protiv Klipersa

Šut iz igre mu je bio neverovatan ove noći

11.11.2023. 08:54
  • Podeli:
Luka Dončić-654f31c6b1eec.webp Foto: AP Photo/LM Otero/Tanjug

Luka Dončić se igra košarke u NBA ligi. Slovenački bek i ove sezone predvodi Dalas sa neverovatnim motivom, a novu neverovatnu partiju pružio je protiv Los Anđeles Klipersa u ubedljivoj pobedi od 144:126 (30:33, 47:18, 38:38, 29:37).

Dončić je utakmicu završio sa 44 poena, šest skokova i asistencija za "samo" 31 minut. Šut iz igre mu je bio neverovatan ove noći - 17/21. Koliko se radovao svojoj razigranosti i pobedi Dalasa nije skrivao na terenu. 

Beka ekipe iz Teksasa na listi strelaca pratio je Kajri Irving sa 27 poena. 

Pobednik se naslutio u drugoj četvrtini, koju su Maveriksi dobili sa 47:18 i na odmor otišli sa razlikom od 26 poena - 77:51.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()