Dončić je nezaustavljiv: Luka ponovo dominira pod obručima

Vodio je Slovenac Dalas do nove pobede, novim tripl-dabl učinkom

17.12.2023. 10:38
  • Podeli:
Luka Dončić-657ebb85498b0.webp Foto: AP Photo/Steve Dykes/Tanjug

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su na Portland Blejzerse u gostima sa 131:120, a najbolji igrač i ovog meča bio je Luka Dončić

Zvezda Maveriksa imala je iznova fantastičnu partiju, što se vidi i u njegovoj statistici. Dončić se igra na terenu, a ovaj meč je završio sa tripl-dablom učinkom od 40 poena, 12 skokova i 10 asistencija. 

Do trojumfa ga je pratio Tim Hardavej sa 25 poena, dok je bivši košarkaš Partizana Dante Eksum upisao 18 poena i bio treći strelac tima.

Od starta meča bilo je mnogo poena, a posle prve četvrtine (39:36 za Portland) usledio je nalet Dalasa. Na poluvreme se otišlo sa 74:63 za goste, a do kraja meča domaćini nisu uspeli da uhvate priključak i preokrenu rezultat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()