Dvojna registracija za Kostića: Osim Zvezde igraće za još jedan tim

Dva kluba su postigla dogovor

01.10.2024. 17:20
  • Podeli:
andrej kostic Dusan MilenkovicATAImages.-66f451b1d8006.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Mladi košarkaš Crvene zvezde, Andrej Kostić ove sezone će igrati na dvojnoj registraciji.

Naime, on je debitovao za Crvenu zvezdu, ali da bi se izborio za stabilnije mesto u crveno-belom dresu, moraće Kostić i na kaljenje.

Igraće ove sezone na dvojonoj registraciji i za Dinamik koji se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije, saznaje Sport klub.

Dva kluba postigla su dogovor, ali dvojna registracija ne znači da neće imati priliku da igra za Crvenu zvezdu jer će i dalje trenirati sa ekipom Janisa Sferopulosa.

Kostić će za Dinamik debitovati već u subotu protiv Radničkog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()