Đorđo Armani o Mirotiću: Nikola je čovek dokazanog kvaliteta

Zanli smo da priliku ne smemo da propustimo, potvrdio je vlasnik Olimpije

03.08.2023. 16:06
  • Podeli:
Đorđo Armani-64cbb462a36b8.webp Foto: Profimedia

Vlasnik Olimpije Milano Đorđo Armani nije krio oduševljenje zbog dolaska Nikole Mirotića (32) u klub. Modni kreator, decenijama priznat i poznat u svetu, poručio je da se radi o sportisti koji ima posebnu ličnost i da angažman takvog čoveka poklon navijačima Olimpije.

"Kada se ukazala mogućnost da Nikolu dovedemo u Milano, Leo del Orko i ja smo jedno drugom rekli da bi trebalo da učinimo sve što je u našoj moći, poštujući naše principe, da ovu priliku pretvorimo u stvarnost. Mirotić je šampion dokazanih kvaliteta i posebna ličnost", istakao je Armani.

Glavni finansijer Manekena je naveo da su iz Olimpije uspeli da osvoje i privuku Mirotića zahvaljujući kredibilitetu koji su godinama gradili sjajnim radom na terenu i van njega.  

"Njegovo dovođenje u Olimpiju je poklon koji će naši navijači ceniti i odlična prilika za ceo tim. Uvereni smo i da će se Mirotić ovde sa nama osećati kao kod kuće i da će, kao i drugi šampioni pre njega, biti srećan što je izabrao Milan", rekao je Armani za klupski sajt.

Mirotić je sa čelnicima Olimpije potpisao trogodišnji ugovor. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()