Dragana Stanković: Imale smo bolju energiju u punoj dvorani brazilskih navijača

Meč je rešen u poslednjih nekoliko minuta igre

11.02.2024. 09:23
  • Podeli:
dragana stanković fiba-65c8863624221.webp Foto: FIBA

U Brazilu su, košarkašice Srbije, upisale jedan poraz i jednu pobedu. U nedelju uveče, od 21 čas, igraju odlučujuću utakmicu protiv Australije posle koje će znati da li idu na Olimpijske igre ili tokom leta ostaju kod kuće. 

"Utakmica je bila vrlo teška, pred mnogo publike. Bilo je zadovoljstvo igrati ovde. Posle prve utakmice u kojoj smo bile loše, probudile smo se i dale sve od sebe, Kao što sam rekla bilo je jako teško, ali imale smo bolju energiju i zato smo dobile utakmicu. Već smo igrali protiv Australije, znamo da će i ova utakmica biti jako zahtevna fizički, pripremićemo se, videćemo kako će sve izgledati sutra, nadam se da ćemo pobediti", rekala je Dragana Stanković.

Ivon Anderson, Amerikanka koja već dugo svojim dobrim partijama i organizacijom napada predvodi tim Srbije, obećava da će ekipa dati maksimum protiv Australije.

"Utakmica je bila jako teška, pred punom dvoranom koja je bodrila svoj tim i srećna sam što smo pobedile. U nedelju nas očekuje meč protiv Australije koja se već plasirala na Olimpijske igre, mi ostali se borimo za još jedno mesto. Odmorićemo se, sakupiti energiju i boriti se… Budite uz nas, daćemo maksimum".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()