Durent se oduševio legendom srpske košarke: Brate moj, ti si mi jedan od omiljenih saigrača

On je bio najbolji pojedinac utakmice, ubacio je 23 poena Srbiji uz samo jedna promašaj

29.07.2024. 11:55
  • Podeli:
durant AP PhotoMichael Conroy-66a7618016f2f.webp Foto: AP PhotoMichael Conroy

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država  Kevin Durent je odigrao sjajan meč protiv naše reprezentacije, međutim ono što je uradio nakon susreta je iznenadilo sve.

Naime, on nije krio oduševljenje kada je čuo ko se nalazio u studiju Radio-televizije Srbije  tokom duela između "drim tima" i Orlova na Olimpijskim igrama!

Durent je bio najbolji pojedinac utakmice, ubacio je 23 poena Srbiji uz samo jedna promašaj, dok ga je po završetku utakmice novinar RTS-a Slobodan Šarenac obavestio da je u studiju njegov bivši saigrač.

Pre svega, kaži "ćao" Nenadu Krstiću koji je u studiju - poručio je Šarenac, na šta je NBA as dodao uz osmeh:

"Nenade, brate moj! Vidimo se uskoro. Ti si mi jedan od omiljenih saigrača!

Inače, njih dvojica su igrali zajedno u Oklahomi od 20008. do 2011. godine, a Durent je govorio i o samoj utakmici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()