Duško Ivanović o Dubaiju: Sve je to dobro, ali to nije više Evroliga

On je bio na neki način i zadovoljan, ali i kritičan

14.03.2024. 09:55
  • Podeli:
Duško Ivanović_ABA-640103b9303f9.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Sve se više govora posvećuje ekipi Dubaija, odnosno, njihovom eventualnom ulasku u Evroligi i ABA ligu, a svoje mišljenje o čitavoj situaciji je dao i Duško Ivanović, trenutno trener Baskonije koji i nije baš zadovoljan.

Duško Ivanović je ovu sezonu počeo u Crvenoj zvezdi, ali je ubrzo otišao put Baskonije, s kojom mu ide i više nego dobro u dosadašnjem toku sezone.

Pred meč sa Milanom, Ivanović je upitan o eventualnom ulasku Dubaija u Evroligu.

"Ima pozitivnih i negativnih stvari. Sve izgleda kao da će igrati. Ako to daje kvalitet za takmičenje, to je dobro. Ali nećemo je više zvati Evroliga. Moramo pronaći drugo ime za takmičenje", rekao je Ivanović.

Podsetimo, Dubai će i svakom od 13 klubova u Evroligi dati pozamašnu sumu novca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()