Džanan Musa MVP kola Evrolige

Da li mladi košarkaš iz BiH igra sezonu karijere ili još bolje tek čekaju ima još vremena da se presudi

24.11.2022. 15:02
  • Podeli:
Džanan Musa_Real Madrid-1669153812237.webp Foto: Real Madrid

Košarkaš Real Madrida Džanan Musa proglašen je za najkorisnijeg igrača 9. kola najelitnijeg evropskog takmičenja, saopštila je Evroliga.

Musa je vodio Real do pobede u gostima nad Valensijom 80:73. 

Mladi košarkaš BiH postigao je 28 poena, uhvatio šest skokova i ostvario dve asistencije i dva ukradene lopte. Ostvario je indeks korisnosti 32 i tako poneo zvanje MVP igrača kola

Ovo je njegova druga MVP nagrada, nakon one osvojene u 6. kolu Evrolige.

Derim Vilijams je zauzeo drugo mesto sa indeksom korisnosti 30, dok je Vil Klajburn zauzeo treće mesto sa indeksom korisnosti 29.

Real večeras od 20.45 časova igra sa Partizanom u okviru 10. kola Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()