Džanan Musa MVP šestog kola Evrolige

Košarkaši Reala su pobedili Olimpiju iz Milana rezultatom 83:77, a Musa je na kraju meča imao indeks 31

05.11.2022. 14:21
  • Podeli:
dzanan-musa-anadolija.jpg Foto: Anadolija

Košarkaš Reala Džanan Musa prvi put je proglašen za najkorisnijeg igrača šestog kola Evrolige, saopšteno je na sajtu lige.

Košarkaši Reala pobedili su na gostovanju Olimpiju iz Milana rezultatom 83:77, a Musa je na kraju meča imao indeks 31.

Bek Reala je postigao 25 poena, ostvario pet skokova i imao isto toliko asistencija.

Drugi najbolji indeks u šestom kolu Evrolige imao je centar Partizana Matijas Lesor (28).

Partizan je slavio protiv Panatinaikosa u gostima, a Lesor je imao 15 poena, uz 11 skokova i po dve asistencije, ukradene lopte i blokade.

Musa je do sada u karijeri igrao za Cedevitu, Bruklin netse, Efes i Rio Breogan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()