Džejms maksimalno samouveren: Igraćemo na Fajnal foru Evrolige

Ne brineme što je Real izgubio tri u nizu, ističe najbolji strelac Evrolige

14.03.2024. 18:31
  • Podeli:
Majk Džejms i Saša Obradović Profimedia-65eacbf6ba752.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Monaka i najbolji strelac u istoriji Evrolige Majk Džejms (33) imenovao je četiri tima za koje misli da će se naći na Fajnal foru Evrolige 2024. u Berlinu.

Prema Džejmsovom mišljenju za titulu će se boriti njegov tim, Panatinaikos, Barselona i "naravno Real Madrida, uprkos nizu poraza koje je imao".

"Znam da Real trenutno igra loše i izgubili su tri meča za redom. Ali to je ipak Ral. Mislim da su svi košarkaši znali da neće da dominiraju cele godine. Moraju da postoje usponi i padovi. Povrede se dešavaju, ljudi i timovi prolaze kroz dobru i lošu formu", tvrdio je Džejms.

"Dakle, ne plaši me što su izgubili tri puta uzastopno. Mislim da su oni i dalje broj 1 u Evroligi i uz to branioci titule. Osim ako ne izgube osam uzastopnih, onda ću ja postati malo nervozan", našalio se Džejms.

Monako je trenutno na 4. mestu na tabeli najelitnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.


 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()